091 500 55 08
majda@udruga-kumulus.hr

Novosti

Početak provedbe projekta “Nove prilike da svladamo neprilike”

 

Započeo je projekt koji s partnerima Udrugom Zaželi i Udrugom Slijepih Zagreb provodi Udruga Kumulus pod nazivom “Nove prilike da savladamo neprilike”. Projekt se financira sredstvima dobivenim prijavom na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom iz Proračuna Grada Zagreba u 2022. godini (Odobreni iznos sufinanciranja iz Proračuna Grada Zagreba u 2022. godini je 46.000,00 kn). Voditeljica projekta je Andrea Fajdetić, prof. def.

Cilj i svrha projekta jesu rehabilitacija i savjetovanje slijepih osoba, edukacija i savjetovanje članova obitelji te edukacija/supervizija djelatnika partnerskih udruga s ciljem podrške procesu usvajanja vještina i strategija nošenja sa stresom i krizom i informiranje zajednica koja pridonosi potpunu uključenost slijepih osoba u društvo.

U sklopu programa i planiranih projektnih aktivnosti „Nove prilike da savladamo neprilike“ gđa Katarina Ivkić je dana 8. listopada 2022. tijekom Dana otvorenih vrata Hrvatskoga sabora, koji je bio organiziran prigodom obilježavanja Dana Hrvatskoga sabora, imala je priliku postaviti pitanje predsjedniku Sabora g. Jandrokoviću vezano za zapošljavanje osoba s invaliditetom te je razgovor na istu temu nastavila sa saborskom zastupnicom gđom Lukačić.

 

Lucija Cerovec

Tko smo mi?

Kontakt

Projekti

Zaštita mentalnog zdravlja obitelji

O zdravlju na drugačiji način

Rubikova kocka

Kamp krenimo zajedno

Mali mirotvorci

Pr(a)vo lice množine

Najnovije objave

  • All Post
  • Događanja
  • Edukacije
  • Najave
  • Nekategorizirano

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj obavijesti isključiva je odgovornost KUMULUS-a.

Udruga Kumulus © 2022. 

Skip to content