majda@udruga-kumulus.hr

Posjet Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću, Zabok

Tijekom lipnja 2022. projektne aktivnosti smo, uz savjetodavne aktivnosti i provedbu integrativne supervizije za stručne suradnike Zagrebačke, Sisačko-.moslavačke i Karlovačke županije te Grada Zagreba, nastavili i sa aktivnostima osiguranja vidljivosti projekta PR(A)VO LICE MNOŽINE.

Ivana Bašić, voditeljica projekta, Majda Fajdetić, predsjednica KUMULUS-a i Lucija Cerovec, volonterka, bile su u radnom posjetu u Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. U Školi, s kojom surađujemo u promidžbi projekta, održana je edukacija u trajanju od tri sata uz unos informacija na redizajniranu web stranicu, koju je vodila nastavnica Božica Breber Slivar. Nakon toga je održan sastanak sa ravnateljicom ŠUDIGA, gđom Božicom Šarić, na kojem je sudjelovao i nastavnik Martin Horvat, koji surađuje na pripremi i grafičkom oblikovanju materijala. Osim razgovora o dosadašnjoj kvalitetnoj suradnji, napravili smo plan aktivnosti za pripremu i tisak promotivnog materijala te dogovorili snimanje radio-emisije u školskom studiju. Ljubazni domaćini proveli su nas kroz školi, pokazali nam radove učenika i „učionicu na otvorenom“.

Ivana Bašić

Tko smo mi?

Projekti

Zaštita mentalnog zdravlja obitelji