091 500 55 08
majda@udruga-kumulus.hr

O nama

Tko smo mi?

Udruga KUMULUS osnovana je 2015. godine kao središte i okupljalište stručnjaka različitih profila zanimanja iz područja odgoja i obrazovanja, edukacijske rehabilitacije, socijalnog rada i zdravstva. Interdisciplinarni smo i multidisciplinarni tim teoretičara i praktičara s dugogodišnjim iskustvom te razvijenim osobnim, profesionalnim, socijalnim, organizacijskim i razvojnim kompetencijama.

Tko su naši članovi?

Članovi Udruge KUMULUS su visokoobrazovani stručnjaci koji su uz pedagoško-psihološko, didaktičko-metodičko, edukacijsko-rehabilitacijsko, javnozdravstveno i specijalističko obrazovanje nositelji licenci za obavljanje supervizijskog rada, medijacije, kriznog savjetovanja i rada na zaštiti, očuvanju i unaprjeđivanju mentalnog zdravlja kao dijela općeg zdravlja.

Stručna osposobljenost članova Udruge KUMULUS čini je visoko kompetentnom za djelovanje i organiziranje aktivnosti za razvoj životnih vještina i kompetencija pojedinaca i skupina te provedbu edukativnog, kreativnog, preventivnog, psihosocijalnog, savjetodavnog i socijalnog rada s djecom, mladima i odraslima.

Ciljevi udruge

Ciljevi Udruge KUMULUS su poticati razvoj životnih vještina djece i mladih, usvajanje zdravih stilova života, promovirati holistički pristup zdravlju i prevenciji bolesti te provoditi preventivni, edukacijski, edukacijsko-rehabilitacijski i savjetodavni rad s djecom, mladima s razvojnim teškoćama, pojedincima i grupama stručnjaka.

Vizija

Udruga KUMULUS djeluje spremna na promjene sustava vrijednosti s vizijom za bolju budućnost učenjem, usvajanjem novih znanja, vještina, vrijednosti i navika.

Svoj rad i aktivnosti temeljimo na poticanju osobnog razvoja pojedinaca, aktivnog i odgovornog odnosa prema sebi, drugima i okruženju, cjeloživotnom učenju i usavršavanju, poticanju socio-emocionalnog, kognitivnog i kreativnog razvoja djece, mladih i odraslih te usvajanje etičkih vrijednosti bavljenjem kreativnim, odgojnim, socijalnim i supervizijskim radom.

Misija

Udruga KUMULUS želi na najkvalitetniji način pružati usluge stručne i profesionalne podrške i razvoja, pri čemu je usredotočena na organizaciju i provedbu aktivnosti za:

 1. kognitivni i emocionalni razvoj djece i mladih
 2. učenje i razvoj djece i mladih
 3. osnaživanje obitelji
 4. profesionalni razvoj zaposlenika odgojno-obrazovnih, socijalnih i zdravstvenih institucija
 5. razvoj i unaprjeđenje kvalitete rada osnovne i srednje škole te učeničkog doma kao organizacije koja uči
 6. osnaživanje lokalne zajednica i razvoj civilnog društva.

Tko smo mi?

Kontakt

Projekti

Zaštita mentalnog zdravlja obitelji

O zdravlju na drugačiji način

Rubikova kocka

Kamp krenimo zajedno

Mali mirotvorci

Pr(a)vo lice množine

Najnovije objave

 • All Post
 • Događanja
 • Edukacije
 • Najave
 • Nekategorizirano

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj obavijesti isključiva je odgovornost KUMULUS-a.

Udruga Kumulus © 2022. 

Skip to content