091 500 55 08
majda@udruga-kumulus.hr

Novosti

Nastavak aktivnosti

S novom školskom godinom 2022./2023. nastavljamo sa aktivnostima  programa/projekta PR(A)VO LICE MNOŽINE. Podsjetimo da su korisnici aktivnosti stručni suradnici osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova iz Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije te Grada Zagreba. Specifični cilevi i aktivnosti usmjereni sun a pružanje savjetodavne podrške te edukativne i pedagoško-psiho-socijalne pomoći kako bi se stručnim suradnicima pomoglo u provedbi preventivnih programa odnosno pružanju savjetodavne i psihološke podrške i pomoći osobama koje su pretrpjele trauma, stres ili gubitak uslijed krizne situacije.

Tijekom listopada 2022. godine provest će se dvije edukativne aktivnosti za volontere,  zaposlenike i stručnjake KUMULUS-a, na temu redizajniranje web stranice i osiguranje vidljivosti projekta u  Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, te četvrti modul edukacije na temu Krizno savjetovanje, koju  vodi doc. dr. sc. Maja Bajs Janović.

Za stručne suradnike koji rade u školama i učeničkim domovima županija koje su uključene u projektne aktivnosti, planira se 4. studenoga 2022. godine održati savjetodavna aktivnost na temu  “Važnost i poticanje razvoja i izražavanja kreativnosti umjetničkog izražavanja kod djece  i mladih” koju će voditi Božica Šarić, prof. iz partnerske udruge CEDAR, a potom če se             24. i 25. studenoga 2022.godine održati edukativna aktivnost koju će voditi prof. dr. sc. Marija Heffer.

Pozivi za sudjelovanje i prijave slijede.

Ivana Bašić

Tko smo mi?

Kontakt

Projekti

Zaštita mentalnog zdravlja obitelji

O zdravlju na drugačiji način

Rubikova kocka

Kamp krenimo zajedno

Mali mirotvorci

Pr(a)vo lice množine

Najnovije objave

  • All Post
  • Događanja
  • Edukacije
  • Najave
  • Nekategorizirano

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj obavijesti isključiva je odgovornost KUMULUS-a.

Udruga Kumulus © 2022. 

Skip to content