majda@udruga-kumulus.hr

O članovima udruge KUMULUS

Članovi Udruge KUMULUS-a bilježe višegodišnje iskustvo u trajnom stručnom usavršavanju. Kao predavači i voditelji sudjeluju na domaćim i međunarodnim stručnim skupovima gdje su vodili pedagoške, edukativne i kreativne radionice, te radili i/ili rade s djecom, mladima i odraslima.

Osim aktivnog sudjelovanja na brojnim stručnim skupovima i projektima, članovi KUMULUS-a se i sami redovito educiraju. Izdvajamo stručna usavršavanja članova u području „Realitetne terapije“, „Teorije izbora“, „Savjetodavnog rada“, „Komunikacije i timskog rada“, Medijacije“, „Integrativne supervizije“ te „Prevencije depresije i suicida – rano prepoznavanje simptoma i rizičnog ponašanja kod djece i mladih“ (tri stupnja edukacije) i „Rano otkrivanje emocionalnih teškoća, rizika pojave poremećaja u ponašanju i suicidalnog rizika djece i mladih“ (tri stupnja edukacije).

Od 2016. do 2017. godine Udruga KUMULUS sudjeluje u EU Twinning projektu:

Osiguravanje optimalne zdravstvene skrbi za osobe s poremećajima mentalnog zdravlja (HR 14 IB SO 02 ) koji provede Trimbos Institut, Nizozemski institut za mentalno zdravlje, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske.

Majda Fajdetić, predsjednica Udruge KUMULUS, u veljači 2017. godine dobiva CERTIFIKAT za trenera u edukaciji za prepoznavanje problema i promicanje mentalnog zdravlja u zajednici. Certifikat potpisuju Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Trimbos Institut, Nizozemska.

admin

Tko smo mi?

Projekti

Zaštita mentalnog zdravlja obitelji