091 500 55 08
majda@udruga-kumulus.hr

Novosti

KUMULUS obilježava Međunarodni dan obitelji 2018.

Ove smo se godine pridružili obilježavanju Međunarodnog dana obitelji koji je ustanovila Glavna skupština Ujedinjenih naroda 1993. godine. Tada je preporučeno da obilježavanje dana postane tradicijom koja je posvećena obitelji, te da se u povodu Dana obitelji pripreme posebni programi, stručni skupovi, koncerti, susreti obitelji i drugi sadržaji na svim razinama, a posebno u lokalnim zajednicama.
Obilježavanjem toga Dana svake godine u svibnju želi se naglasiti važnost koju međunarodna zajednica pridaje obiteljskom životu i obitelji kao osnovnoj zajednici u društvu, širom svijeta. Kako je Dan obitelji prvi put održan u nedjelju 15. svibnja 1994., a kasnije je svim organizatorima dopušteno da se obilježi fleksibilno, sredinom svibnja.
Obilježavanje Međunarodnog dana fokusira se na nekoliko pitanja, među ostalim na temu Obitelj: zdravlje i dobrobit djece i mladeži.
KUMULUS će Međunarodni dan obitelji 2018. obilježiti na temu Zaštita mentalnog zdravlja obitelji uz potporu Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba organizacijom Javne tribine i stručnoga skupa.

admin

Tko smo mi?

Kontakt

Projekti

Zaštita mentalnog zdravlja obitelji

O zdravlju na drugačiji način

Rubikova kocka

Kamp krenimo zajedno

Mali mirotvorci

Pr(a)vo lice množine

Najnovije objave

  • All Post
  • Događanja
  • Edukacije
  • Najave
  • Nekategorizirano

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj obavijesti isključiva je odgovornost KUMULUS-a.

Udruga Kumulus © 2022. 

Skip to content